Liiklusraevu uus tase: kas auto katusel on kannatanu või ründaja? (10)

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Facebook

Sotsiaalmeedias levib video sellest, kuidas üks mees hüppab teel peatunud auto katusel.

Intsident leidis aset Ülemiste keskuse parklasse sissesõidu juures. King Kongi kombel võõra sõiduki katusel hüpelnud mees rääkis portaalile Rus.postimees.ee oma versiooni toimunust.

Tema sõnul oli 300 meetrit enne sündmuskohta ühe Chrysleri juht ühelt sõidurajalt teisele reastunud ja tema autot riivanud. Pärast seda proovis pahategija pageda, kuid kannatanu sai ta järgmise valgusfoori juures kätte ning sõitis talle ette.

Mehe sõnul püüdis Chrysleri juht jälle ära sõita, hoolimata sellest, et auto ees seisis inimene. «Ta müksas mind ning andis gaasi. Suutsin hädavaevu kapotile hüpata ja üle auto joosta,» rääkis mees.

Sündmuskohalt lahkunud Chrysleri juht saadi kätte lennujaama parklast. Üle auto jooksnud kannatanu kinnitas, et pöördus politseisse, kes algatas menetluse. Videot saab näha Facebooki grupis EZ-дуны!

Kommentaarid (10)
Copy
Tagasi üles