Fotod ja video: politsei otsib Tondil juhtunud liiklusõnnetuse pealtnägijaid

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna kella 11.20 paiku juhtus liiklusõnnetus Tallinnas Tammsaare teel, kus sõiduauto Peugeot sõitis vastu valgustusposti.

Täna ennelõunal kella 11.20 paiku sõitis Tallinnas Tondil A. H. Tammsaare tee 60 lähedal Peugeot 206 vastu tänavavalgustusposti. Kokkupõrke tagajärjel toimetati sõiduautot juhtinud 21-aastane naine raskes seisus haiglasse. Päästjad pidid kannatanu kätte saamiseks autol ukse eest ära lõikama.

Peugeot liikus mööda A. H. Tammsaare teed Mustamäe suunas, kui ühtäkki kaotas juht sõiduki üle kontrolli ning sõitis sõidusuundi eraldavale haljasalale ning sellel asuva tänavavalgustusposti vastu. Juhi joove ja täpsemad vigastused selguvad haiglas. Naine kasutas turvavarustust nõuetekohaselt.

Õnnetuspaigas on sõidutee kerge langusega ning tee oli kuiv. Suurim lubatud kiirus lõigul on 70 km/h.

Politsei palub liiklusõnnetuste pealtnägijatel helistada infotelefonile 612 3000 või saata e-kiri aadressile pohja.lmt@politsei.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles