Selgus Pirita madude tõenäoline omanik (5)

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vilbasnastik ühe Pirita korteri vannitoas.
Vilbasnastik ühe Pirita korteri vannitoas. Foto: Erakogu

Portaali Rus.Postimees.ee ajakirjanik tegi kindlaks, et suure tõenäosusega olid üht Pirital elavat naist hirmutanud maod pärit tema naaberkorterist.

Mullu avastas Pirital kortermajas elav Elena kõigepealt ühe mao pildiraami pealt rippumast. Mõne aja pärast ehmatas teda üks vannitoa kappi pugenud roomaja. Seejärel leidis ta korterist mao kesta ning siis hirmutas üks madu teda jälle vannitoas.

Üks madu püüti kinni ja viidi loomaaeda, kus omanik sellel järel käis. Ta jättis sinna ka oma telefoninumbri ja selle järgi tegi ajakirjanik kindlaks, et tegemist on Elena naaberkorteris elava Reginaga, kes igasugust seost madudega kategooriliselt eitas.

Elena aga oli juba varem avastanud, et vannitoas tualetipoti taga on torude ja seina vahel pragu, kust madu võiks läbi mahtuda. Ta käis ka naaberkorteris, mille vannituba on tema omaga kohakuti ning sealgi oli torude juures samasugune pragu.

Regina kurdab, et naabrid kiusavad teada ja tahavad temast lahti saada. Täna kolis Regina üürikorterist minema. Elena aga elab alalises hirmus, sest pole teada, kas kõik maod on kätte saadud või roomab veel mõni kusagil majas ringi.

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles