Go Group alustab Valdeku rongipeatuse rajamist ilmselt maikuus

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Teet Malsroos / Õhtuleht

Go Group plaanib Tallinna-Rapla raudteelõigu renoveerimisel 120 000 euroga Tallinnasse Männiku asumisse Valdeku tänava raudteeülesõidu juurde rajatava rongipeatuse ehituse käivitada maikuus.

Algselt soovis kontsern projektiga valmis saada septembris ning ehitushanke käivitada mullu sügisel. «Praegu on seis selline, et projekt on viimistlusfaasis, kus sel nädalal loodame allkirjad alla saada ning siis saata selle kooskõlastusringidele tehnilise järelevalve ametisse ja linna,» ütles Go Groupi kommunikatsioonijuht Marko Paloveer.

Seega võtab tema sõnul ka hanke välja kuulutamine veel pisut aega, aga tõenäoliselt on see õige pea sündimas. «Paari-kolme nädala küsimus, kui kooskõlastused läbitud. Ise usume, et mai alguses saame ehitusega pihta hakata,» rääkis Paloveer.

Valdeku platvormi projekteerimine algas eelmise aasta märtsis. Valdeku peatuspunkti ooteplatvormi pikkus saab olema 150 meetrit ning tööde maksumus on plaanide kohaselt 120 000 eurot, mida rahastab Edelaraudtee täielikult omavahenditest.

Praegu on edelasuunal ehk liinil Tallinn-Rapla peatused linna territooriumil Balti jaam, Tallinn-Väike ja Liiva. Järgmine peatus on Saku vallas asuv Männiku jaam.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles