Tallinn otsib parimat lumemurdjat

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lumesadu Tallinnas.
Lumesadu Tallinnas. Foto: Pm

Kuni 24. märtsini kestva konkursiga «Tallinna linna lumemurdja» soovib tunnustada talveperioodil Tallinna linnas töötavaid ühistute ja erakinnistute puhastusalade majahoidjaid.

Konkursile võivad linnaosade valitsustele e-maili teel kandidaate esitada kõik linnaelanikud. Kandidaadid iseennast esitada ei saa, teatas linnavalitsuse pressiteenistus. Konkursi läbiviimiseks moodustatakse korraldustoimkond, kes valib linnaosade valitsuste poolt esitatud kandidaatide seast eeskujulikuma majahoidja ning tunnustab kahte majahoidjat.

Konkursi tulemusena välja selgitatud eeskujulikumale majahoidjale omistatakse «Lumemurdja 2017» tiitel, lisaks tunnustatakse kahte majahoidjat. Korraldustoimkond langetab otsuse ja avalikustab auhinna saajad Tallinna veebilehel 2017. aasta aprillis.

Mullu pälvis Tallinna linna lumemurdja tiitli Enda Treial, lisaks said tunnustuse osaliseks Andrei Trusov ja Maria Sidorova.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles