Vabaduse väljaku aastavahetuspidu toob liikluspiirangud

Piret Lakson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ilutulestik ja melu Tallinnas Vabaduse väljakul
Ilutulestik ja melu Tallinnas Vabaduse väljakul Foto: Peeter Langovits

Seoses aastavahetuse ilutulestikuga ja suure rahvahulgaga Vabaduse väljakul suletakse mitu tänavat. 

Tallinna kesklinna valitsus korraldab uusaastaööl Vabaduse väljakul linnarahvale traditsioonilise ilutulestiku ja tasuta kontserdi, teatas Raepress. 

Lähiümbruse tänavatel reguleerib liiklust turvafirma Meeskond. Turvalisuse tagamiseks suletakse Kaarli puiesteel liiklus kõigis suundades alates kella 23.30-st kuni kella 00.30-ni. Ilutulestiku tõttu on suletud ka Komandandi tee alates kella 21.30-st kuni kella 00.30-ni. Ühistranspordile tagatakse läbipääs.

Keskööl toimub ligi kümme minutit kestev ilutulestik ja nii nagu varasematelgi aastatel, jätkub pidu pärast aastavahetust. Kesklinna vanem Alar Nääme sõnul on tingimuseks, et oma pürotehnika ja pudelid tuleb koju jätta.

Klaasvitriin Vabaduse väljaku Harju tänava poolses servas kaetakse sündmuste ajaks kaitsekattega, samuti suletakse aiaga ligipääs trepile ja platsile Vabadusristi juures.

Väljakule paigaldatakse täiendavad prügikastid ja käimlad ning kohal on ka kiirabibrigaad. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles