Linnavalitsus asus Tallinna TV nõukoda looma

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tairo Lutter

Linnavalitsuse tänasel istungil oli esimesel lugemisel sihtasutuse Tallinna Televisioon ühiskondliku nõukoja moodustamise ja selle põhimääruse eelnõu.

«Me tegime täna esimese lugemise. Edasi läheb see põhimäärus volikogu kultuurikomisjoni, kelle käest me ootame ka mõtteid ja ettepanekuid ja uuel aastal teeme teise lugemise ja võtame põhimääruse lõplikult vastu. Kui tavaline nõukogu ei sekku programmi, siis ühiskondliku nõukoja eesmärk on tegeleda just programmi küsimustega ja kindlasti ootame nõukokku ka volikogu opositsiooni esindajaid,» rääkis abilinnapea Taavi Aas.

Ta lisas, et kuigi volikogu opositsioon on Tallinna TVd boikoteerinud ning lubanud seda ka tulevikus teha, loodab ta väga, et viimastel päevadel arenenud diskussioon aitab seda boikotti maha võtta ning opositsioonierakonnad saadavad oma esindajad nõukotta.

«Tegemist oli eelnõu esimese lugemisega. See on ettepanek, kuidas edasi minna. On ettepanek, et nõukojas võiks olla 15 liiget. Sinna kutsutakse volikogu fraktsioonide esindajad ja lisaks nimetatakse linnavalitsuse poolt linnavalitsuse esindajad, meediaspetsialistid ja eksperdid. Me püüame siin eeskuju võtta ringhäälingunõukogust,» rääkis Aas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles