60-aastane naisterahvas ähvardas relvataolise esemega MTA teenindajat

Georgi Beltadze
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Relv. Foto on illustratiivne.
Relv. Foto on illustratiivne. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Maksu- ja tolliameti (MTA) Tallinna teenindussaalis juhtus täna päeval vahejuhtum, kus klient ähvardas vestluse käigus teenindajat relvataolise esemega. Keegi toimunu käigus vigastada ei saanud ning olukord lahenes kiiresti.

Täna kell 15.10 ajal häirekeskussesse tulnud teatele reageeris kolm politseipatrulli ja välijuht. 60-aastane naine peeti kinni ja viidi politseijaoskonda, teatas politsei- ja piirivalvepressiesindaja Tuuli Härson.

Politsei alustas kriminaalmenetlust, menetlejad tegelevad juhtunu täpsemate asjaolude välja uurimisega.

Ida-Harju politseijaoskonna välijuht Kaja Ranna sõnul oli politsei jaoks tegemist tõsist reageerimist nõudva teatega. «Teadet relvaga inimesest avalikus kohas ei võta politsei kunagi kergelt. Meie esimene eesmärk on võimalikult kiiresti ja piisavalt suurte jõududega kohale jõuda, et oht kõrvaldada. Tagantjärgi selgus, et naine võttis teenindusse kaasa relvakujulise suveniiri, kuid esmane teade oli kahtlemata ärev,» rääkis ta.

MTA pressiesindaja Rainer Lauritsa sõnul pöördus naine esialgu teenindaja poole maksutõendi sooviga. «Juhtum toimus vahetult enne teenindusbüroo sulgemist, kui  teeninduses ei olnud enam palju inimesi. Nii klienditeenindaja kui kohale saabunud turvamees tegutsesid rahulikult ning vahejuhtum lahenes tänu politsei kiirele reageerimisele suuremat tähelepanu tekitamata,» ütles ta.   

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles