Veebikaamera hakkas taas Savisaart jälgima

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Videokaader Tallinna linnapea kabinetist.
Videokaader Tallinna linnapea kabinetist. Foto: Tallinna linnavalitsus

Tallinna linnavalitsus käivitas esmaspäeval linnapea Edgar Savisaare kabinetis veebikaamera, mis võimaldab jälgida kabinetis toimuvat ööpäevaringselt, kaamera jälgis Keskerakonna esimehe tegemisi ka 2009. aastal enne europarlamendi ja kohalike omavalitsuste volikogude valimisi.

Savisaare kabinetti jälgiv veebikaamera asub aadressil http://mmm.elion.ee/tallinn.asx .

Savisaar teatas veebikaamera taasavamisest esmaspäeval Facebooki kaudu. «Eelmise nädala Ekspressis oli artikkel, kus kirjutati, et tunnustatud uneuurijad on teinud Savisaare-vaatlusi. Mind ajas see tõesti muigama ja meenutas loodushuviliste seas populaarseid linnuvaatlusi. Tundub, et minu tegemiste vastu huvi tundjaid on rohkem kui ainult ajakirjanikud või fotograafid. Seetõttu teen asja kõigile lihtsamaks ja avan taas oma töökabinetis veebikaamera,» kirjutas Savisaar.

Tallinna linnavalitsus pani Savisaare kabinetti veebikaamera esimest korda üles 25. mail 2009 ehk mõned nädalad enne europarlamendi valimisi. Siis teatas Savisaar, et kuu aega varem avastati tema kabinetist väljuv tundmatu signaal ning seetõttu otsustati hakata kabinetis toimuvat näitama ööpäevaringselt ka läbi interneti. Otsepilti oli võimalik jälgida siiski vaid kaks nädalat, sest vahetult pärast europarlamendi valimiste lõppu 8. juunil võeti veebikaamera maha. Toona teatas linnavalitsus, et seda tehti ajutiselt hooldustööde tarvis.

Uuesti avas linnavalitsus Savisaare kabineti veebikaamera 14. septembril 2009 ehk umbes kuu enne kohalike omavalitsuste volikogude valimisi. Pärast valimisi teatas linnavalitsus, et veebikaamera hakkab kordamööda jälgima kõikide abilinnapeade tegevust. Veebikaamera näitaski kordamööda nädala kaupa otsepilti abilinnapeade kabinetist. Mõne kuu möödudes lõpetas veebikaamera tegevuse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles