Tallinn ootab noori noortevolikokku kandideerima

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna linnavolikogu.
Tallinna linnavolikogu. Foto: Sander Ilvest

Pealinna 14-26aastastel noortel on taaskord võimalus kandideerida Tallinna linna noortevolikogu koosseisu.

Oodatud on noored, kes näevad end tulevaste arvamus- ja ühiskonnaliidritena ning soovivad panustada noorte elu edendamisse Tallinnas. Sel sügisel valitakse Tallinna noortevolikogu kuuendat koosseisu ning kandideerida saab kuni 24. oktoobrini, teatas linnavalitsuse pressiteenistus. Kokku otsitakse noortevolikokku 21 noort kolmest erinevast huvirühmast: õpilased, üliõpilased ja noorteühenduste esindajad. Need, kes ei kuulu ühtegi nimetatud sihtgruppi, saavad kandideerida noorteühenduste koosseisude alt.

«Tallinna noortevolikoguga liitumine avas minu jaoks kõige seiklusterohkema peatüki elus. Vaadates tagasi peatselt lõppeva koosseisu tegemistele, valdavad mind vaid siirad positiivsed emotsioonid, mistõttu innustan kõiki Tallinna noori meie kollektiiviga liituma. Oleme ju Eesti riigi tulevik ning paari aastakümne pärast juhime ja mõjutame oma kodumaal toimuvat. Sestap ongi arukas mõelda kaugemale ja hakata varakult teadmisi ning kogemusi talletama, panustades samaaegselt kodulinna ja noorte heaolusse,» ütles noortevolikogu viienda koosseisu esimees Triinu-Liis Paabo.

Tallinna noortevolikogu on vabatahtlik ja poliitiliselt neutraalne osaluskogu, mis esindab ning kaitseb pealinna noorte huve, nõustades linnavolikogu ja linnavalitsust noori puudutavatel teemadel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles