Tallinnas saavad tänavu korda kaheksa lasteaia fassaadid

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sikupilli lasteaia uus fassaad.
Sikupilli lasteaia uus fassaad. Foto: Linnavalitsuse pressiteenistus

Tallinnas saavad tänavu korda kaheksa lasteaia fassaadid, neist viis esimest valmisid juba septembris.

«Pikka aega tuli linnal intensiivselt luua uusi lasteaiakohti, nii et uute rühmaruumide rajamise ja lasteaedade ehitamise kõrval majade välisilme parandamiseks ressursse nappis. Nüüd on linn võtnud eesmärgiks teha korda ka lasteaedade fassaadid,» rääkis abilinnapea Mihhail Kõlvart. «Tänavu saame korda kaheksa maja ning veel sellel aastal kuulutab haridusamet välja hanked kolme lasteaia fassaadi remondiks.»

Septembris said korda Tallinna Seli Lasteaed, Tallinna Tuule Lasteaed, Lastesõim Mõmmik ja Lastesõim Hellik, Tallinna Sikupilli Lasteaed sai lisaks fassaadi remondile ka uue katuse. Aasta lõpuks valmivad Tallinna Lindakivi Lasteaia, Lasteaia Ojake ja Tallinna Mahtra Lasteaia fassaadid.

Ette on valmistatud ja veel sellel aastal alustatakse Tallinna Lehola Lasteaia, Tallinna Tähekese Lasteaia ja Lasteaia Naeratus fassaadide hangetega. Lisaks majade uuele ja kenale välisilmele annab fassaadide korrastamine ka arvestatava energiasäästu.

Kaheksa lasteaia fassaadide korrastamisse investeeris linn üle 1,45 miljoni euro, järgneva kolme fassaadi remondiks on planeeritud 726 000 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles