Tallinna volikogu otsustas haridustöötajate palgatõusu

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taavi Aas
Taavi Aas Foto: Sander Ilvest

Tallinna linnavolikogu võttis vastu määruse, mille kohaselt tõusevad 1. septembrist linnaeelarvest palka saavate haridustöötajate töötasud.

«Palgatõusu üle saavad rõõmustada koolieelsete lasteasutuste juhid ja pedagoogid, üldhariduskoolide pedagoogid, huvikoolide direktorid ja pedagoogid,» ütles linnapea ülesandeid täitev abilinnapea Taavi Aas linnavolikogu teatel. «Käesoleva aasta esimese lisaeelarvega nähti ette üle 1,1 miljoni euro palgaalammäärade suurendamiseks ning nüüd palume volikogul see palgatõusu otsus määrusena vastu võtta.»

Pedagoogide palgaalammäärad tõusevad 900 eurolt 958 eurole ning õpetaja abidel 480 eurolt 510 eurole. Koolieelsete lasteasutuste direktorite töötasude alamäär on 1. septembrist vahemikus 1340-1635 eurot sõltuvalt rühmade arvust.

Munitsipaalhuvikoolide direktorite töötasude alammäär kuus on lähtuvalt õpilaste arvust vahemikus 1515-1930 eurot. Töötasude suurendamiseks on linnaeelarves ette nähtud 1 167 330 eurot.

Eelnõu poolt hääletas 46 Tallinna linnavolikogu liiget, vastu ega erapooletu ei olnud ükski volinik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles