Merkeli visiit võib Tallinnas ummikuid põhjustada

Liis Velsker
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Angela Merkel.
Angela Merkel. Foto: AFP/SCANPIX

Saksamaa liidukantsler Angela Merkeli visiidi tõttu piirab politsei homme ja ülehomme osaliselt liiklemist ja parkimist Tallinna erinevates piirkondades. Kolonnide liikumisel on oodata ka lühiajalisi liiklusseisakuid.

Põhja prefektuuri politseileitnant Tõnu Janteri sõnul tasub sõidukijuhtidel olla tähelepanelik ja jälgida ajutisi liiklusmärke, samuti varuda sihtpunkti jõudmiseks rohkem aega, kuna lühiajalised liiklusseisakud võivad tekitada ummikuid.

«Kindlasti tuleb järgida politseinike korraldusi ja peatuda autokolonni möödumiseni selleks näidatud kohas sõidutee ääres,» selgitas Janter. Korrakaitsja sõnul ühtegi tänavat täielikult ei sulgeta, samuti on tagatud jalgsi ligipääs.

Liiklemine on raskendatud homme ajavahemikul kell 14–19 vanalinnas, kesklinnas ja selle ümbruses, samuti kolonnide liikumisel Mustamäel, Õismäel ja lennujaama juures. Ülehomme on liiklemine lühiajaliselt häiritud kell 10–12 kesklinnas, Kadriorus ja Ülemiste piirkonnas.

Kolmapäeva varahommikust kuni kella 19ni piirab politsei ka ajutiselt parkimist ja peatumist Toompeal ja üksikutes kohtades kesklinnas. Nimetatud ajavahemikul tuleb hoolikalt jälgida liiklusmärke, kuna keelualale pargitud auto võidakse teisaldada. Parkimist ja peatumist suunavad märgid seatakse linna üles täna õhtul alates kella 22st.

Liiklusseisakute ja ümberkorralduste tõttu palub politsei kõigil, kes soovivad kasutada Tallinna lennujaama kolmapäeva pärastlõunal ajavahemikul kell 14–16 ja 25. augusti ennelõunal ajavahemikul kell 10.00–12.00, arvestada lisanduva ajakuluga ning saabuda lennujaama tavapärasest varem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles