Mees käis kaubanduskeskuses riidepuid varastamas

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riidepuud
Riidepuud Foto: SCANPIX

G4S turvatöötajad tabasid ühes Tallinna kaubanduskeskuses mehe, kes käis brändirõivaste riidepuid varastamas.

21. juulil sai G4Si turvatöötaja ühelt müüjalt infot, et keegi käib varastamas riidepuid. Aasta jooksul olevat see juba kolmas kord, kui proovikabiini on jäetud ülikonnakomplekt, kuid riidepuu jääb kadunuks. Tegemist oli alati luksbrändide riidepuudega. Turvateenistus tuvastas videosalvestustelt kahtlusaluse, kes võtab ülikonnakomplekti, viibib sellega 50 sekundit proovikabiinis ja lahkub seejärel kauplusest.

Kolm nädalat hiljem, 9. augustil märkas G4S turvatöötaja seda meest uuesti kaubanduskeskuses. «Meesterahvas oli arvatavasti otsustanud «sortimenti» laiendada, sest nähti, kuidas ta pani kaasas olnud paberkotti deodorandi ja ajakirja, mille eest aga jättis tasumata,» märkis G4S Eesti kommunikatsioonijuht Reimo Raja.

Isik peeti kinni ja turvaruumis avastati tema paberkotist veel kaks riidepuud, mis pärinesid samast kaubanduskeskusest. Kinnipeetu anti üle politseile.

Järgmisel päeval selgus, et meesterahvas oli suutnud eelmisel päeval rikkuda ka ühe konjakipudeli, kraapides sellelt maha dekoratiivse pitseri. Poevaras tekitas varguste ja konjakipudeli rikkumisega kokku üle 300-eurose kahju.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles