Kadrioru park on sotsiaalsete töökohtade projektiga rahul

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadrioru Pargi direktori Ain Järve sõnul oli möödunud aastal 175 sotsiaalsel töökohal töötanud pargivahist ja abitöölisest suur kasu.
Kadrioru Pargi direktori Ain Järve sõnul oli möödunud aastal 175 sotsiaalsel töökohal töötanud pargivahist ja abitöölisest suur kasu. Foto: Toomas Huik

Kadrioru Pargi direktori Ain Järve sõnul õigustasid möödunud aastal ettevõtte juurde loodud sotsiaalsed töökohad ennast igati.


Eelmisel aastal loodi asutuse Kadrioru Park juurde 175 sotsiaalset töökohta pargivahtidele ja abitöölistele. Eelmise aasta karmile talvele järgnenud ülisoe suvi tõstis väga kõvasti parkide ja haljasalade koormust, sest inimesed hakkasid neid väga tihedalt külastama,» rääkis Järve Tallinna tööbüroo avamisel.

Ta lisas, et tänu sotsiaalsetele töökohtadele võetud töötajatele sai ettevõte väga positiivset tagasisidet. Inimesed panid tähele, et nende kodukandi parkide ja haljasalade olukord on läinud paremaks.

«Teine positiivne moment on sära tööd saanud inimeste silmades. Nende kirg ja tahe teha tööd oli samuti muljetavaldav. Inimestel taastus eneseväärikus, sest nad said tehtud töö eest kindlat palka. Mina pean eelmise aasta sotsiaalsete töökohtade projekti igati kordaläinuks ja vajalikuks,» lausus Järve.

«Ühiskonnal tuleb leida vahendid, et toetada ja aidata neid inimesi, kes on jäänud elu hammasrataste vahele koondamiste ja ettevõtete likvideerimiste tõttu. Sellele projektile soovin küll pikka eluiga,» ütles pargi direktor.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles