Kalamaja elanikke nörritavad ebaõiglased parkimistrahvid (2)

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trahvikviitung
Trahvikviitung Foto: Stanislav Moshkov

Ajutiste liiklusmärkide eiramine tõi koduukse ette parkinud inimestele trahvi.

Nimelt oli Tallinnas Kungla tänaval kaevetööde tõttu parkimine ajutiselt keelatud. Kuna aga üleeile, pühapäeval seal mingit ehitustegevust ei toimunud, julgesid inimesed oma kodu ette parkida.

Tulemuseks olid klaasipuhastajate vahele pandud trahvikviitungid. Üks trahvi saanud inimene leidis, et linnal on alatu trahvida autoomanikke pühapäeva hommikul, kui mingeid töid ei tehta. Kõige solvavam oli kohalike elanike arvates see, et sama päeva õhtul viidi parkimist keelavad märgid minema.

Mupo pressiesindaja Meeli Hundi sõnul tehti 5. juunil Kungla tänaval kuus trahvi parkimist keelava märgi eiramise eest. «Meie patrulli ülesanne ei ole hinnata, kas parkimist keelav märk on antud kohas põhjusega või mitte või kui kauaks see on paigaldatud. Märk on märk ja patrulli ülesanne on selle eirajaid trahvida,» ütles Hunt.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles