Piltuudis: Lasnamäe kurikamees käib ringi liikluskonfliktist ajendatud T-särgiga (4)

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Facebook

Tallinnas Lasnamäel mai alguses liiklusohtliku olukorra tekitanud ja kurikaga vehkinud mees kannab nüüd avalikult T-särki, millel pildid meestest, kes olid liikluskonflikti teiseks osapooleks.

Sotsiaalmeedias hakkas mai alguses levima kulutulena auto pardakaamera video, millelt on näha, kuidas autojuht tekitab liiklusohtliku olukorra, peatab seejärel sõiduki, haarab kurika ja hakkab enda taga olevat juhti sõimama. Liikluskonflikt päädis mehe, kellel nimeks Urmas, ülekuulamise ja kohtu alla sattumisega.

Video pani Facebooki üles sõimu ohvriks langenud juht Denis. Konflikti ajal istus tema kõrval Andri, kes teatas hiljuti, et üks tema sõber kohtas Urmast juhuslikult linnas ja nägi, et mees kannab T-särki nii tema kui ka Denise näopiltide ja autonumbritega. Andri sõber palus Urmaselt luba tema särki pildistada, mida mees ka lubas, kirjutab venekeelne Postimees.

Urmase T-särgi rinnaesisel on pilt Denisest ja kiri, mis nimetab teda liiklushuligaaniks. Lisaks on pildi kohal kiri: «Ma ei räägi eesti keel».

T-särgi tagaküljel on auto kõrvalistmel olnud Andri pilt, nimi ja autonumber. Kiri T-särgil nimetab teda tunnistajaks ning pildi kohal on kiri «Denis Raenko sõber».

Andri lubas kirjutada politseile avalduse, kuna Urmase särgil märgitud numbriga auto kuulub hoopis tema naisele, kellel ei ole juhtunuga mingit seost.

Pärast liiklusraevu juhtumit 5. mail Laagna teel kuulasid politseinikud Urmase üle. 12 mail astus mees Harju maakohtu ette, istung jätkub juuni alguses. Meest süüdistatakse avaliku korra rikkumist käsitleva paragrahvi alusel.

Liiklusraevutseja Urmas ütles ise Õhtulehele, et video oli lõigatud ja tegelikult näitas ta enne ümberreastumist ka suunatuld ning nimetas liiklushuligaaniks hoopis teises autos istujat.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles