Tallinna vanalinn sai neli jalgrataste tasuta nutiparklat

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgrattaparkla Jaani kiriku kõrval.
Jalgrattaparkla Jaani kiriku kõrval. Foto: Uwe Gnadenteich

Tallinnasse paigaldati 50 elektroonilise lukustussüsteemiga jalgrattahoidikut, mis võimaldavad mobiiltelefoniga või ühiskaardiga jalgratta turvaliselt ja tasuta parkida.

Elektroonilise lukustussüsteemiga parklad paigaldati Vabaduse väljakule (20 parkimiskohta), Harju ja Niguliste tänavate nurgale (10 parkimiskohta), Toompuiestee ja Nunne tänava nurgale (10 parkimiskohta) ning Vana-Viru tänava ja Viru väljaku nurgale (10 parkimiskohta).

«Jalgrattaparklate teenus võimaldab jalgratta elektroonilise lukustussüsteemiga ja  mitmepunktilise kinnitusega turvalist parkimist,» ütles kommunaalameti juhataja asetäitja Tarmo Sulg.  «Lisaks elektroonilisele lukustussüsteemile on kõikides jalgrattaparklates ka videovalve.»

Kommunaalameti poolt läbiviidud riigihanke elektroonilise lukustussüsteemiga jalgrattaparklate teenuse osutamiseks võitis Bikeep OÜ. Parklad jäävad avatuks kuni 2018. aasta oktoobri lõpuni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles