Perekonnaseisuamet loosib välja tasuta abielutseremoonia ja näitab moedemonstratsiooni

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pulmakleidid
Pulmakleidid Foto: Martin Ilustrumm

Tallinna perekonnaseisuamet korraldab laupäeval oma töö tutvustamiseks teabepäeva, loosides muuhulgas välja tasuta abielutseremoonia.

«Inimesed satuvad  meie majja harva, sest ega perekonnaseisualased toimingud ole igapäevased,» tõdes perekonnaseisuameti juhataja Karin Kask. «Teabepäeval saavad kõik huvilised meile koduks olevat kaunist juugendvillat imetleda, pulmakleitide ja ülikondade moedemonstratsiooni näha ning pulmade korraldamise alaseid teadmisi koguda,» ütles Kask, lisades, et perekonnaseisuamet on sellel päeval avatud kell 11-16.

Teabepäeval antakse nõu kõikides perekonnaseisualastes küsimustes, samuti kõikides pulmapäevaga kaasnevates küsimustes - teabepäeval osaleb ka 22 oma toodete, teenuste ja kõige muu vajalikuga noorpaaridele abi pakkuvat firmat. Kell 13 toimub pulmakleitide ja ülikondade moedemonstratsioon.

Kogu päeva jooksul saab esitada abieluavaldusi abiellumiseks kuni tänavu 2. juulini. 1. ja 2. aprillil avalduse esitanud paaride vahel loositakse välja tasuta abielutseremoonia Tallinna perekonnaseisuametis. Loosimine toimub kell 15. Teemapäeva sisustab muusikaga ansambel Salong Trio.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles