Tallinnas tabati roolist juht, kelle kiirtest tuvastas kokaiini tarvitamise jälgi

Nele-Mai Olup
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinnas tabati roolist juht, kelle kiirtest tuvastas kokaiini tarvitamise jälgi.
Tallinnas tabati roolist juht, kelle kiirtest tuvastas kokaiini tarvitamise jälgi. Foto: Põhja prefektuur

Tallinnas Peterburi teel tabati täna õhtul tänu tähelepaneliku liikleja vihjele narkojoobes juht, kellel kiirtest tuvastas kokaiini tarvitamise jälgi.

Täna õhtul kella 20.30 ajal märkas üks tähelepanelik liikleja Peterburi teel sõiduautot BMW, mille sohver kahtlaselt vingerdas ega suutnud sõiduki sirgjoonelise juhtimisega kuigi edukalt hakkama saada, teatas Põhja prefektuur.

Meesterahvas otsustas sõidukile järele sõita, olles samal ajal häirekeskusega ühenduses. Patrullidele edastati koheselt info joobekahtlusega juhist ning viis minutit hiljem peeti sõidukijuht Lasnamäel Liikuri tänaval kinni.

Narko kiirtest osutus positiivseks ning näitas kokaiini tarvitamise jälgi, mistõttu viisid politseinikud mehe haiglasse, kus teda ootab ees täiendav ekspertiis.

Politsei tänab tähelepanelikku ja hoolivat inimest, kes mitte ainult ei helistanud politseisse, vaid võttis ka vaevaks veenduda, et sõidukijuhi teekonnale teevad lõpu politseinikud ning mitte mõni puu, post või teine sõiduk. Tänu sellisele tegevusele hoiti ära võimalik raskete tagajärgedega liiklusõnnetus. Kui märkad kahtlase sõidustiiliga juhti, helista alati ja kohe 112!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles