Jufereva on Savisaarega Moskvas kaasas ametlikult linnaosavanemana (1)

Andres Einmann
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edgar Savisaar ja maria Jufereva saabusid täna rongiga Venemaale.
Edgar Savisaar ja maria Jufereva saabusid täna rongiga Venemaale. Foto: Jaanus Piirsalu

Koos Keskerakonna esimehe Edgar Savisaarega Moskvasse sõitnud Tallinna Lasnamäe linnaosavanem Maria Jufereva läks Venemaale visiidile ametlikult linnaosavanemana.

Maria Jufereva viibib 17. – 21. märtsini ametlikul visiidil Moskvas. Visiidi käigus on kavas kohtuda Moskva Riikliku Ülikooli (MRÜ) juhatusega eesmärgiga sõlmida koostöölepe, teatas Lasnamäe linnaosavalitsus.

Algatus sõlmida hariduskoostöö tuli Lasnamäe linnaosa vanemalt Maria Juferevalt ning sai toetuse ka Moskva Riikliku Ülikooli juhtkonnalt.

Praegu kehtib  koostöökokkulepe Peterburi Frunze rajooniga ja Tallinna Lasnamäe linnaosa vahel. Selle koostöökokkulepe raames külastasid Lasnamäe Frunze rajooni juhatuse esindajad, koolide, lastekodu ning teiste haridusasutuste töötajad ning Lasnamäe delegatsioon külastas omakorda visiidiga Neevalinna.

Oma visiidi käigus kutsub Maria Jufereva MRÜ esindajaid  Lindakivi kultuurikeskusesse pidama loengut kaasaja trendidest vene keele arengus.

Keskerakonna esimees Edgar Savisaar sõitis eile visiidile Moskvasse. Savisaar ütles täna Moskvasse saabudes Postimehele, et tema peamine eesmärk on esinemine loenguga Moskva Ülikoolis. Ametlikult Tallinna linnaarengule pühendatud loeng toimub homme pärastlõunal Moskva Ülikooli politoloogia teaduskonnas. Savisaar kohtub ka Moskva linnavalitsuse liikmetega.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles