Tallinn saab eelolevaks suvehooajaks 38 välikäimlat

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Välikäimla.
Välikäimla. Foto: Margus Ansu / Postimees

Tallinna kommunaalamet kuulutas välja riigihanke eelolevaks suvehooajaks linna erinevatesse kohtadesse 38 välikäimla paigaldamiseks ja nende hooldamiseks.

Riigihanke sisuks on 38 ajutise välikäimla paigaldamine ja hooldamine Tallinna linnas alates 2. maist kuni 30. septembrini, neist kuus laste mänguväljakutele paigaldatud välikäimlat jäävad koos hooldusega kasutusele kuni 30. novembrini, selgub hanketeatest.

Hanke pakkujal peavad olemas olema hankelepingu täitmise tagamiseks vajalikud rahalised vahendid või tal on võimalus neid saada summas, mis moodustab vähemalt 50 protsenti esitatud pakkumuse maksumusest.

Pakkujal peab kahe viimase aasta jooksul olema täidetud vähemalt kaks ajutiste välikäimlate paigaldamise ja hooldusteenuse osutamise lepingut käibemaksuta maksumusega alates 10 000 eurost.  

Hankelepingu sõlmimise kriteerium on madalaim hind ja pakkumisi riigihankel osalemiseks ootab Tallinna kommunaalamet 22. märtsil kella 12-ni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles