Kalamaja pagarikoda tegi vähihaige noore naise toetuseks tordi

Kristel Trell
, Kodu.postimees.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pagariäri tõi oma tootevalikusse spetsiaalse tordi, mille ostjad saavad sel moel Marja rahviraha kogumisse panustada.
Pagariäri tõi oma tootevalikusse spetsiaalse tordi, mille ostjad saavad sel moel Marja rahviraha kogumisse panustada. Foto: Kalamaja Pagarikoda/Facebook

Vereloomevähki põdeva noore Tallinna pereema Marja Lukki raske saatus ja vajaminema raviraha kogumine on liigutanud tuhandeid eestimaalasi: toetusega hakkas appi ka väike Kalamaja Pagarikoda. Pagariäri tõi oma tootevalikusse spetsiaalse tordi, mille ostjad saavad sel moel Marja raviraha kogumisse panustada.

«Elus tekib vahel olukordi, mis ei lase pilku kõrvale pöörata ja aitamata jätmine tundub kohatu. Üks selline on nüüd käes,» kirjutakse pagarikoja lehel Facebookis. «Nüüd on ka Sinul, kallis pagarikoja klient, võimalus anda oma panus Marja paranemisse. Meie kondiitrite nobedad käed küpsetasid spetsiaalse koogi, mille kogu tulu läheb Marja ravifondi,» öeldakse lehel.

Lootuse Kook on Pagarikoja letil saadaval kogu märtsikuu jooksul ja Facebooki postituse all avaldatakse igal nädalal ka selle summa, mis me ühiste jõududega Marja toetuseks oleme kogunenud. «Näitame üheskoos, kuidas tükike kooki võib päästa kellegi maailma,» kutsub Kalamaja pagarikoda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles