Uus Põhja-Tallinna vanem lööb linnaosa valitsuses platsi puhtaks (2)

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raimond Kaljulaid.
Raimond Kaljulaid. Foto: Eesti Keskerakond

Tallinna linnavalitsus kinnitas oma tänasel istungil Põhja-Tallinna vanemaks Raimond Kaljulaiu, kes teatas esimese asjana mitme linnaosa töötaja töölepingu lõpetamisest.

Kaljulaid asub tööle 14. märtsil ja tema põhipalk on 3500 eurot kuus. Põhja-Tallinna halduskogu kooskõlastas eile, 8. märtsil Raimond Kaljulaiu kandidatuuri Põhja-Tallinna vanema ametikohale. Kandidaadi poolt hääletas 11 halduskogu liiget, erapooletuks jäi viis halduskogu liiget. 

«Linnaosavalitsuses tuleb asjad korda teha ja selleks vajab linnaosa lisaks uuele juhile ka uut juhtmeeskonda. Sellega seoses teatan järgmistest muudatustest linnaosavalitsuse juhtkonnas: esiteks vabastatakse ametist linnaosavanema senine nõunik Olesja Levikina. Teiseks lõpetatakse tööleping linnaosa avalike suhete juhi Raivo Lotiga. Kolmandaks lõpetatakse tööleping kantselei peaspetsialisti Kaili Muruga. Kõigi kolmega toimub töölepingu lõpetamine vastastikusel kokkuleppel,» rääkis Kaljulaid linnavalitsuse pressikonverentsil.

«Rõhutan seda, et mul ei ole nendele töötajatele otseseid etteheiteid, need kaadrimuudatused on kantud soovist tuua linnaosa juhtimise juurde uusi inimesi, kes toetavad ka minu nägemust Põhja-Tallinna arengust. Ma tahan sealse juhtmeeskonna taset tõsta. See ei tähenda, et senised töötajad oleksid kuidagi halvad olnud, kuid alati on võimalik moodustada veel tugevam meeskond,» lisas ta.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles