Sadama ümbruses tabati hulgaliselt keelatud külmrelvadega soomlasi (2)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Martin Ilustrumm

Politsei- ja piirivalveameti töötajad tabasid möödunud nädala lõpus Tallinna reisisadama piirkonnas hulga soomlasi, kellelt saadi kätte keelatud külmrelvi.

4. märtsil andis Tallinna Vanasadama turvatöötaja Tallinna kordoni toimkonnale üle Soome kodaniku, kes kandis käekotis kolme kasteeti ja kahte nuga. Naiselt võeti relvad ära ning tema suhtes algatati väärteomenetlus. 5. märtsil õhtul anti aga Tallinna kordoni toimkonnale üle Soome kodanik, kes kandis kaasa tsiviilkäibes keelatud elektrišokirelva ja teleskoopnuia. Mehele koostati väärteo- ning vallasasja hoiulevõtmise protokoll.

5. märtsi õhtul märkas Tallinna kordoni toimkond Tallinna Vanasadamas Soome kodanikku, kes mängis libliknoaga. Mehele koostati väärteoprotokoll ning tsiviilkäibes keelatud relv võeti ära.

6. märtsi keskpäeval kontrollis Tallinna kordoni toimkond Lootsi tänaval Soome kodanikku. Mees kandis kaasas kasteeti, mis on tsiviilkäibes keelatud külmrelv. Talle koostati väärteoprotokoll ning kasteet võeti ära.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles