Tallinna lähistel sõitis veok otsa lumetraktorile (2)

Nele-Mai Olup
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinna-Pärnu maanteel juhtus täna õhtul liiklusõnnetus, kus veoki ja lumetraktori kokkupõrkes sai vigastada traktorit juhtinud mees.

Häirekeskusele tuli liiklusõnnetusest teade kell 20.52, ütles Põhja prefektuuri pressiesindaja Marie Aava Postimehele. 

«Esialgsetel andmetel liikusid nii veoauto kui lumetraktor samas suunas Pärnu poolt Tallinna poole, kui ühel hetkel, seni teadmata põhjustel, riivas veokijuht lumetraktorit,» rääkis Aava. 

«Kokkupōrke tagajärjel paiskus traktorist välja juht, 38-aastane mees, kelle käsi jäi sõiduki vahele kinni,» lisas Aava.

Kui esialgu teatas politsei, et vigastused on kerged ja mees sai käevigastuse, siis hiljem infot täpsustati. 

«Traktorit juhtinud mehe vigastused on siiski raskemad, kui esialgse info kohaselt arvati. Mees sai raskeid vigastusi ning ta viidi haiglasse,» täpsustas Aava. 

Kõik õnnetuse täpsed asjaolud selgitab välja uurimine.

Õnnetus juhtus Tallinna-Pärnu maantee 21. kilomeetril Kanama risti lähistel. Õnnetuspaigas oli liiklus häiritud ning Tallinnast väljuval suunal suleti tee.

Teeolud on sündmuspaigal lumised ja libedad, mistõttu tuletab politsei kõikidele liiklejatele meelde, et sõidukiirus tuleb valida vastavalt ilmastiku- ning teeoludele. Rohke lumega võib tee olla libe ning nähtavus raskendatud, mistõttu tuleb sõidukijuhtidel olla ettevaatlik, sõita rahulikult ning olla eriti tähelepanelik.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles