Keilas hukkus liiklusõnnetuse tagajärjel korvtõstukist alla kukkunud mees (5)

Helen Mihelson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna juhtus Keilas Harju KEKi territooriumil liiklusõnnetus, milles viga saanud mees suri hiljem haiglas.

Häirekeskus sai täna kella 9.15 ajal teate liiklusõnnetusest Keilas Paldiski maanteel. Esialgsetel andmetel hakkas veokit juhtinud 24-aastane mees sisenema territooriumile kui riivas sissesõidu juures korvtõstukit. Kokkupõrke tagajärjel kukkus tõstuki korvist välja 56-aastane mees, kes sai üliraskeid vigastusi ja suri hiljem haiglas. 

Põhja prefektuuri liiklusjärelevalvekeskuse juht Hannes Kullamäe sõnul on vara öelda, mis täpselt õnnetuse põhjustas, kuid liikluses osaledes on tema sõnul kõige olulisem tähelepanelikkus ning täielik keskendumine sõiduki juhtimisele.

«Veokite puhul peavad juhid arvestama oma sõiduki gabariitidega. Kui nähtavus on halb, tuleb kontrolliks peatuda ja sõidukist väljuda, et veenduda manöövri ohutuses. Erilist tähelepanu peaks äratama tavapärasest erinev olukord, kui teel on mõni takistus või tõkend,» ütles ta.

Juhtunu täpsemate asjaolude väljaselgitamiseks on alustatud menetlust.

Kommentaarid (5)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles