Lähenev kultuuripealinn lööb taksodele kammi turja

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Muuhulgas tahab linnavõim selgust saada ka ametlikult registreerimata taksopeatuste osas.
Muuhulgas tahab linnavõim selgust saada ka ametlikult registreerimata taksopeatuste osas. Foto: Uwe Gnadenteich

Linnavõim lubab saabuvaks kultuuripealinna-aastaks rakendada Tallinna taksonduses senisest karmimaid meetmeid, et nii linlased kui pealinna külalised saaksid tarbida kultuurset ja turvalist taksoteenust.


Linnavolikogu korrakaitsekomisjon, Tallinna transpordiamet ja mupo on võtnud tarvitusele karmid meetmed ebaseadusliku taksoäri kontrolli alla saamiseks, vahendas Raepress. Esimese asjana lisati taksoteenuse osutajate operatiivsemaks kontrollimiseks Mupos on lisatud senisele ühele liikuvale ekipaažile veel kaks.

Põhirõhk pannakse erinevates vormides piraattaksonduse ohjeldamisele. «Täiendavate kontrollmeetmete pärast ei pea korralikud taksofirmad ja taksojuhid muretsema, põhitähelepanu pöörame niinimetatud piraattaksodele,» lubas abilinnapea Vadim Belobrovtsev.

Linna pressiteenistuse teatel on operatiivtöö tulemusena kümnetelt ebaseadusliku taksoteenuse osutajalt konfiskeeritud asitõendina taksotunnuseid, taksoplafoone ja taksomeetreid, mille kasutamine ilma vastava litsentsita on keelatud.

Ühtlasi lubatakse kontrolli alla võtta ametlikult registreerimata taksopeatused Tallinnas.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles