Urmas Tooming: ta tuleb siiski!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Urmas Tooming.
Urmas Tooming. Foto: Toomas Huik

Nüüd on siis asjalood niikaugel, et Tallinna-TV alustab mõne päeva pärast proovisaateid ning uuest aastast läheb programm eetrisse täies ulatuses. Valimisteni on siis jäänud vaid kaks kuud.

Tallinna-TV tegijad ise ei taha poliitikast rääkida. Nemad teevad televisiooni, kus on uudiseid, suures mahus kultuuri, inimlikke teemasid ja meelelahutustki. Mingil ajal peaksid lisanduma ka spordiülekanded. Televisioon nagu iga teinegi.

Tallinna-TV tegijad räägivad sedagi, et nemad ei võta lasteaedadelt raha ära, et sellega propagandat teha. Ja neil on õigus. Raha jagab linnavolikogu, mis koosneb poliitikutest. Teletegijad kasutavad seda, mis nende käsutusse on antud.  Kui detsembris algavate proovisaadete programmi vaadata, siis sealt küll paksu propagandat vastu ei vaata. Jääb vaid loota, et Tallinna-TV ka samas võtmes jätkab. Aga hinge poeb ikkagi kahtluseussike, et kuidas asjad enne valimisi  kulgema hakkavad. Aeg annab arutust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles