Mupo hoiatab: olge vanalinnas liigeldes eriti ettevaatlikud!

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jääpurikad.
Jääpurikad. Foto: Ants Liigus

Munitsipaalpolitsei hoiatab, et kõnniteed on sulailma ja vihma tõttu muutunud äärmiselt libedateks ning katustelt võib alla sadada paakunud lumeklompe ja sulalund.

«Eriti ohtlik on olukord kitsastel vanalinna tänavatel. Palume kõikidel, kes mingil põhjusel vanalinnas liiklevad, olla eriliselt ettevaatlikud ning vältida katuseräästa all kõndimist. Pigem hoiduge võimalikult seina lähedale, sest katuselt kukkuv jää või lumi nö «põrkab» tänava keskele,» ütles mupo pressiesindaja Meeli Hunt.

«Munitsipaalpolitsei ameti korrapidajale helistas murelik meesterahvas, kes palus kõigil tallinlastel, kel vähegi võimalik püsida kodus. Jääb üle vaid nõustuda teiste kaaslinlaste tervise pärast mures oleva kodanikuga ja korrata: olge libedatel tänavatel liigeldes ettevaatlikud ja võimaluse korral lükake oma käigud vanalinnas edasi kuni olukord on stabiliseerunud,» lisas Hunt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles