Nõmme trahvis töö tegemata jätnud teehooldajat 8000 euroga

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lumekoristuse talgud Nõmmel.
Lumekoristuse talgud Nõmmel. Foto: Erakogu

Nõmme linnaosa valitsus on trahvis talvise teehoolduse hanke võitnud firmat OÜ N&V ligi 8000 euroga, sest firma jättis Nõmme teed korralikult puhtaks tegemata. 

Trahvisumma ulatuses telliti teistest firmadest lund lükkama lisatehnikat. Samuti on linnaosa lasknud välja vedada 1300 kuupmeetrit lund.

«Pidime kolmel päeval teistest firmadest traktoreid tellima, et jalakäijate ja autode liikumiseks tingimusi luua. Kolmapäeval kolm, neljapäeval kuus ja reedel seitse traktorit. Lund oleme välja vedanud 1300 m³. Nüüd on olukord normaliseerumas ning loodan, et riigihanke käigus lepingu saanud peatöövõtja suudab taset hoida, mis teised ette tegid,» ütles linnaosavanem Tiit Terik.

«Igapäevased kontrollsõidud jätkuvad ka uuel nädalal. Vabandame, et teede hoolduse kvaliteet oli selle nädala alguses väga halb. Suur tänu elanikele kannatliku meele ja kaasabi eest lume koristamisel,» lisas Terik.

Postimees kajastas, kuidas kolmapäeva õhtul korraldasid Nõmme elanikud lumekoristustalgud ja lükkasid labidatega oma kodukoha tänavad ise lumest puhtaks, sest teehooldusfirma polnud seda teinud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles