Tallinn kingib tublidele korteriühistutele graniitliivakonteinerid

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linnavalitsus kinkis tublimatele korteriühistutele graniitliivakonteinerid.
Linnavalitsus kinkis tublimatele korteriühistutele graniitliivakonteinerid. Foto: Linnavalitsuse pressiteenistus

Tallinna linnavalitsus tunnustab graniitliivakonteineri kinkimisega aktiivseid korteriühistuid, kes on osalenud korteriühistute toetamiseks ellu kutsutud, elukeskkonda kaunimaks ja korrastatumaks muutvates projektides.

Tublisid korteriühistuid toetatakse ja tunnustatakse 450 kg graniitliiva mahutava konteineriga. Konteinerid viiakse kohale selle nädala jooksul, teatas linnavalitsuse pressiteenistus.

Kahele Mustamäe korteriühistule konteinerit pidulikult üle andes ütles abilinnapea Eha Võrk, et need korteriühistud on eeskujulik näide korteriühistute omavahelisest koostööst. «Sõpruse pst 194 ja 196 on ühiselt tõhusalt ja järjepidevalt toimetades kandnud hoolt elanike heaolu ja ümbruse heakorra parandamise eest,» kiitis Võrk. 

Abilinnapea tõdes, et linnaosavalitsuste kaudu on ka eelmistel talvedel korteriühistutele graniitliiva jagatud, ent nõudlus on alati linna võimalusi ületanud. «Sellest johtuvalt tellis linnavaraamet korteriühistutele poolsada 300-liitrist konteinerit, mis mahutavad 450 kg graniitliiva ning korraldab ühtlasi konteinerite kohaleveo ja transpordi,» ütles Võrk.

«Tallinna linn on näinud korteriühistute toetamiseks eelarves ette märkimisväärsed summad. Nii Fassaadid korda kui ka Hoovid korda projektile 395 000 eurot ning projektile Roheline õu 40 000 eurot, lisaks ühistujuhtide koolituse toetamine, juristi tasuta nõuanne korteriühistute infopunktis ja mitmed teised toetused,» lausus Võrk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles