Tallinna tänavatelt on ära veetud üle 5000 kuupmeetri lund

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lumekoristus Tallinnas.
Lumekoristus Tallinnas. Foto: Mihkel Maripuu

Tallinna tänavatelt on täna hommiku kella kaheksase seisuga välja veetud 5005 kuupmeetrit lund, millest vanalinna tänavatelt 1980 kuupmeetrit.

Töös oli 108 erinevat lumekoristusmasinat ja 68 labida- ja luuameest. Sõiduteedele puistati 215,3 tonni kloriide, teatas linnavalitsuse pressiteenistus. Ühissõidukite dispetšeritelt saadud andmetel sõidavad Tallinna ühissõidukid graafikujärgselt.

Kesklinnas puhastati lumevallidest Roosikrantsi, Hariduse, Estonia pst, Sakala ja Otsa tänav. Lumi on välja veetud ka Pärnu maantee lõigult Valli tänavast  kuni Vabaduse väljakuni ja Sakala tänavalt kuni Kosmose kinoni. Põhja ja Lääne koristuspiirkonnas puhastati kokkukuhjatud lumest Balti jaama ootealad, Kalaranna viadukt, Paldiski mnt/ Endla ristmik, Mõisa tn peatus, Nõmme tee parkimistaskud  ja paljud muud objektid - eelkõige ühissõidukite peatused ning ristmikud kus kokkukuhjatud lumi nähtavust piiras.

Täna hommikul kell 8.00 mõõdeti lumekatte paksuseks Tallinn-Harkus 25 cm.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles