Video: millest unistavad Eesti suurpered?

Meribel Sinikalda
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna jõuab meeleoluka lõpuni Eesti Lasterikaste Perede Liidu ja Solarise keskuse heategevuskampaania, kus muuhulgas kuulutatakse välja kümme Eesti suurpere, kelle unistused täide viiakse. Vaata videost, millest Eesti suurpered unistavad.

Pereema Marliis unistab pildiseeriast, et mälestusi ning emotsioone talletada. «Suurtel perel on puudu eelkõige ühistest tegevustest. Kui sa arvutad, et pilet maksab 20-25 eurot, korrutad selle nelja-viiega-kuuega, siis käib see vahel üle jõu. Lisaks piletihindadele tuleb arvestada ka söögipoolise ja parkimistasudega. Tihti käib see üle jõu,» selgitas pereema. Tema poja Arturi unistuseks on saada aga tõeliseks suusatajaks, et «lahedaid hüppeid harjutada». Ema sõnul on pere lastele suureks eeskujuks Kelly Sildaru. 

Tiina pere kolis hiljuti maale, pea sada aastat vanasse majja. Tema pere soov on, et ülemise korruse aknad saaksid välja vahetatud, siis saaksid suuremad lapsed endale oma toad.  

Jelena pere lapsed soovivad saada aga rüperaali ja Xbox mängukonsooli. Pereema sooviks aga soojamaa puhkust.

Suure pere lapse Gete soov on saada hobune, tema venna Udo soovid on aga teist laadi: «Head aastat ja kooliteed!»

Eesti Lasterikaste Perede Liidu ja Solarise keskuse heategevuskampaanias said osaleda kõik suurpered, kes saatsid 2015. aasta viimase kuu jooksul vastava taotluse oma suurima sooviga. Elluviidavad unistused kuulutatakse välja 9. jaanuaril kell 16, kus toimub ka suurperede tänuüritus, kuhu kuulub ühine kinokülastus, lõuna ning Getter Jaani kontsert. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles