Tallinn käivitab toetuste taotlemiseks iseteeninduskeskkonna

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna linnavalitsus.
Tallinna linnavalitsus. Foto: Uwe Gnadenteich

Uuest aastast muutub Tallinna linnaeelarvest makstavate toetuste taotlemise kord ning käivitub toetuste taotlemiseks mõeldud iseteeninduskeskkond.

«Tallinn käivitab alates 4. jaanuarist 2016 uue iseteeninduskeskkonna, mis loob kodanikele linnaeelarvest makstavate toetuse taotlemiseks paremad võimalused. Uue iseteeninduskeskkonna vahendusel saab esitada avalduse lapse sünnitoetuse, esmakordselt kooli mineva lapse toetuse, puudega lapse toetuse ning pensionlisa toetuse taotlemiseks,» ütles abilinnapea Merike Martinson.

Seoses uue andmekogu töö käivitamisega alates 21. detsembrist toetuste taotlemiseks senist iseteeninduskeskkond riigiportaalis Eesti.ee ajutiselt kasutada ei saa, teatas linnavalitsuse pressiteenistus.

21.-31. detsembrini tuleb eelpool nimetatud toetusi taotleda soovivatel kodanikel esitada taotlused elukohajärgsesse linnaosavalitsuse sotsiaalhoolekande osakonda paberkandjal või e-posti teel (digitaalselt allkirjastatuna) või täita taotlus kodanike vastuvõtuajal kohapeal. Lapse sünnitoetuse taotlusi võtab vastu ka perekonnaseisuamet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles