Kaarli puiestee saab kaks kilomeetrit jõulukaunistusi

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaarli puiestee on täna õhtul autodele suletud.
Kaarli puiestee on täna õhtul autodele suletud. Foto: Toomas Huik

Kadrioru Park paigaldab Kaarli puiestee pärnapuudele 29. novembriks, esimeseks advendiks ligi kaks kilomeetrit siniste tuledega valguskette.

Jõulutuledega ehitakse sel nädalal ka Tammsaare park,  kino Kosmos purskkaevukatted, Viru ring, kino Sõpruse purskkaev, Russalka kolmnurk, Musumägi, Harju tänava haljasala ja Vene tänav, mis kujundatakse sel aastal  jõulumeeleolu tänavaks, teatas linnavalitsuse pressiteenistus.

Kadrioru pargi juhataja Ain Järve sõnul jätkub linna kaunistamine valguskettide ja tuledega järgmiselgi nädalal. Ehitud saavad Politseiaia park, Vabaduse väljaku haljastuskonteinereid ja paljud teised  linna väärikad puud, tänavad ning rajatised. «Me nimetame selleaastast  projekti «Valguse tulemiseks» ja oleme eesmärgiks seadnud, et 6. detsembriks, teiseks advendiks särab Tallinn täies jõulutulede ilus,» lubas Järve.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles