Nõmmel liiguvad kelmid, kes esitlevad end sotsiaaltöötajatena

Jonatan Karjus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nõmme linnaosa tänav.
Nõmme linnaosa tänav. Foto: Peeter Langovits

Nõmmel liiguvad ringi libasotsiaaltöötajad, kes paluvad vanainimestel kahtlase sisuga pabereid allkirjastada.

Nõmme linnaosa valitsuseni jõudis selle nädala alguses info linnaosa eakaid külastavatest isikutest, kes tutvustavad ennast sotsiaaltöötajatena ning paluvad muuhulgas allkirjastada pabereid.

Nõmme linnaosa vanema Tiit Teriku sõnul ei tee linnaosa sotsiaaltöötajad reeglina koduvisiite õhtuti ja nädalavahetustel, kui selleks ei ole eraldi kokku lepitud. «Koduvisiite tehes kannavad nad alati kaasas töötõendit, tutvustavad ennast nimepidi ning selgitavad üheselt mõistetavalt, millega seoses kodu külastatakse. Samuti on linnaosa sotsiaaltöötajate sõiduvahendiks üldjuhul väliselt hästi äratuntav sini-valge elektriauto,» selgitas Terik.

«Palume eakatel olla tähelepanelikud isikute suhtes, kes püüavad nende kodudesse pääseda. Kindlasti ei tohiks allkirjastada ühtegi paberit või dokumenti, mille sisu suhtes ei ole inimesel täit selgust ja arusaamist, mis dokumendiga on tegu,» lisas linnaosavanem. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles