IRL loodab sotside uue liidri Sven Mikseri abile

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sven Mikser.
Sven Mikser. Foto: Mihkel Maripuu

IRLi Tallinna linnavolikogu fraktsioon saatis täna sotside uuele esimehele Sven Mikserile pöördumise, milles palus homsel linnavolikogu istungil toetada volikogu aseesimehe hüvitist vähendavat eelnõud.

Tallinna linnavolikogu homsel istungil läheb esimesele lugemisele IRLi fraktsiooni algatatud eelnõu, millega tahetakse vähendada volikogu aseesimehe hüvitist praeguselt 23 870 kroonilt 3000 kroonile, nagu see oli ka enne sotside võimuliitu astumist.
 
«Saatsime pöördumise, et paluda sotsiaaldemokraatide toetust eelnõule,» ütles IRLi fraktsiooni aseesimees Urmas Mardi. «IRL loodab, et Mikseri käe all on muutunud sotsiaaldemokraatide juhtimine eetilisemaks ning vahepeal sotside koalitsiooni minekuga ligi kaheksa korda tõstetud hüvitis taas langetatakse.»
 
Mardi sõnul on pärast Jüri Pihli väljavahetamist Tallinna linnavolikogu opositsiooni lootused sotside osas kõrged.

«Homme on sotsidel hea võimalus näidata, kas Talllinnas jätkatakse Pihli stiilis poliitikat või on hakanud Mikseri esimeheks valimisega puhuma uued tuuled,» sõnas Mardi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles