Stroomi randa paigaldati uued välitrenažöörid

Jonatan Karjus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Inimesed Stroomi rannas.
Inimesed Stroomi rannas. Foto: Jaanus Lensment / Postimees

Linnaruumikonkursi võitnud idee, paigaldada Stroomi randa välitrenažöörid, sai teoks. Homme on rahval võimalik juba rannas jõu- ja ilunumbreid teha.

Põhja-Tallinna valitsus korraldas aasta alguses linnaruumikonkursi «9 linnaideed», mille käigus said linnaosa elanikud 9 idee hulgast välja valida endale kõige sobilikuma ning selle poolt siis ka hääletada. Elanike poolt valitud populaarseim linnaidee on oma teostuse saanud ning kõigil huvilistel on võimalik uusi välitreeningu väljaku trenažööre näha ja proovida.

Kaasava konkursi vormis avaliku ruumi kujundamine toimus Põhja-Tallinnas esmakordselt. Kokku hääletas erinevate ideede poolt üle 1327 inimese.  Konkursi võitis «Jõu- ja ilunumbrid Stroomi rannas», millesisuks uute välitrenažööride paigaldamine Stroomi randa. Ideekonkursi tingimus oli, et Põhja-Tallinna valitsus peab idee ellu viima tänavuse aasta jooksul.

Stroomi rand on populaarne treeningukoht nii professionaalsete - kui ka harrastussportlaste hulgas. «Stroomi rannas paiknevad kaks välitreeningu väljakut, mida väga palju kasutatakse ning tihtipeale ei piisa kõigile treenijatele kahel väljakul olevatest vahenditest. Seepärast siis ka uus treeningukoht valmis tehti,» ütles Põhja-Tallinna linnaosa vanem Karin Tammemägi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles