Ülemiste keskus hinnati Baltikumi parimaks kinnisvaraobjektiks

Jonatan Karjus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ülemiste keskus
Ülemiste keskus Foto: Oleg Hartsenko

Ülemiste keskuse laiendus pälvis Balti Kinnisvarainvesteeringute foorumi konkursil Baltic Real Estate Rewards 2015 kaubanduskeskuste arenduse kategoorias Baltikumi parima kinnisvaraobjekti tiitli. 

Konkursi žürii liikme Indrek Allmanni sõnul hinnati konkursil kaubanduskinnisvara väga laias võtmes. «Kõige rohkem punkte oli võimalik teenida õnnestunud asukoha valiku ja rentnike struktuuri eest,» selgitas Allmann.

Kaubanduskeskuste arenduse kategoorias hinnati lisaks ka keskuse ligipääsetavust, parkimisvõimalusi, keskuse siseplaneeringut, kaupluste ja teeninduskohtade grupeerimist, arhitektuurilist lahendust ja lisavõimalusi puhkealadel. Indrek Allmanni sõnul tõi Ülemistele edu tubli tulemus kõigis kümnes kategoorias.

Ülemiste keskuse direktor Guido Pärnitsa sõnul on parima kinnisvaraobjekti tiitel keskusele suureks tunnustuseks. «Ülemiste keskuse uuendamine kaasaaegseks moe-ja perekeskuseks on saanud hea tagasiside külastajate poolt ning nüüd ka väga väärika tunnustuse kogu Baltikumi tasandil,» tundis Pärnits heameelt.

Baltikumi parima kinnisvaraobjekti tiitlile kaubanduskeskuste arenduse kategoorias valiti nominentide hulka lisaks Ülemiste keskusele Leedus Vilniuses olevad kaubanduskeskused GO9 (keskuse renoveerimine) ning DomusPro. Konkurss Baltic Retail Awards leiab aset Baltikumi Kinnisvarainvesteeringute foorumi raames.  

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles