Arvatava pedofiili ohvriks võisid langeda kümned lapsed

Merike Teder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
34-aastane seksuaalkuritegudes kahtlustatav mees
34-aastane seksuaalkuritegudes kahtlustatav mees Foto: PPA

Politsei lastekaitsetalitus pidas kinni laste vastu suunatud seksuaalkuritegudes kahtlustatava mehe, kelle ohvrite arv võib ulatuda mitmekümneni.

Põhja prefektuuri lastekaitsetalituse juht Reimo Raivet ütles, et tegemist on 34-aastase varem kriminaalkorras karistamata mehega, kellel pole kindlat elu- ega töökohta, vahendas ERRi uudisteportaal «Aktuaalset kaamerat».

«Peab tunnistama, et meil oli olemas informatsioon, mille suhteliselt pikaaegsel kontrollimisel õnnestus tuvastada ka konkreetsed kuriteod ja isik kinni pidada,» ütles Raivet.

Millisel viisil mees oma kuritegusid sooritas, ei taha politsei esialgu eeluurimise huvides avaldada.

«Meil on alust uskuda, et lisaks nendele kannatanutele, keda juba praegu on mitu, on võib olla veel kannatanuid ja seda eelkõige selle põhjal, et see isik otsis väga aktiivselt Tallinna tänavatel ja ühissõidukites lastega kontakti. Ta üritas saada nende kontakttelefone, aadresse, nimesid ja isegi juba läbi tutvunud laste üritas leida omakorda laste sõpru, kellega kontakti võtta,» ütles Raivet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles