Tornide väljakul peetakse kevadlaata

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevadlaat.
Kevadlaat. Foto: Kristjan Teedema

Tallinna Kesklinna Valitsus korraldab laupäeval, 16. mail kella 10-16 Tornide väljakul suure kevadlaada.

Kesklinna kevadlaadalt leiab hulgaliselt kohalike käsitöömeistrite toodangut, samuti mahetaludest pärit toiduaineid. Kevadiselt on oma koht kindlasti ka istikute ja seemnete müügil. Laadamuusika eest hoolitsevad Väikeste Lõõtspillide Ühing, Mait Maltis poegadega, Eduard Toman, Leho Laaser ja Mustamäe Laste Loomingu Maja lauljad.

Eakamad terviseteadlikud laadalised võivad meditsiinitelgis mõõta vererõhku, kolesteroolitaset ja rasvaprotsenti, et minna seejärel muretsema müügilettidelt tervislikke toiduaineid. Mudilastele pakub rõõmu batuut ja bassein, kus võimalus juhtida väikeste mudellaevade eskaadrit. Joonistatakse ka näomaalinguid ning laadasõitu teeb pika laka ja lillelise sadulaga kepsakas poni. Lisaks muudele laadamõnudele pakub Kesklinna valitsus linlastele Tallinna Päeva puhul tasuta võileivatorti. Autosid saab laada ajal tasuta parkida Balti jaama kõrval asuvale platsile.

Ilmateenistus lubab laupäevaks päikesepaistelist tuulevaikset ilma, mis on laada õnnestumiseks parim.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles