Täna algab malevasse registreerumine

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maleva töösuve avamine Raekoja platsil.
Maleva töösuve avamine Raekoja platsil. Foto: Peeter Langovits

Täna kell 15 algab maleva kodulehel taas registreerumine SA Õpilasmalev poolt korraldatavatesse malevarühmadesse.

Kõikide malevarühmadega saab tutvuda maleva kodulehel, kus saab endale välja valida kõige õigema ja sobivama rühma ning tutvuda ka registreerumise nõuetega, teatas linnavalitsuse pressiteenistus.

Käesoleval aastal on õpilasmaleva rühmadesse registreerumiseks kasutusel uus süsteem. «Uuenenud süsteem on küll aeganõudvam, kuid hilisem andmete töötlus on selle eest jällegi kiirem, detailsem ja täpsem. Tänu sellele loodetavasti kiireneb rühmade komplekteerimine,» rääkis SA Õpilasmalev juhataja Ott Väli.

Lisaks paneb Ott Väli kõigile lastevanematele südamele, et nad oleksid lastele abiks malevarühma valimisel ning aitaksid neil välja mõelda, miks nad just mõnda kindlasse rühma minna soovivad. «Kuna registreerimine käib kiiruse põhimõttel – kes ees, see sees – siis tasuks noortel enne leida sobiv rühm. Samuti peab jälgima seda, et kui tööandja soovib motivatsiooniküsimustiku täitmist, siis tuleb valmistuda ka selleks.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles