Tallinnas sügisel toimunud trammide rüüstamise taga olid alaealised

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tramm Tallinnas
Tramm Tallinnas Foto: Raigo Pajula

Tallinnas Vana-Lõuna tänaval mullu novembri lõpus toimunud trammide rüüstamise taga olid alaealised.

«Vana-Lõuna tänaval toimunud rüüstamise süüdlased selgitas politsei uurimise käigus välja. Nendeks osutusid kõrvalasuva kooli alaealised õpilased,» ütles Tallinna Linnatranspordi AS-i pressiesindaja Urmas Tooming BNS-ile. «Uurimise materjalid on esitatud alaealiste asjade komisjonile.»

TLT sai novembri lõpus toimunud Vana-Lõuna tänavale pargitud trammide rüüstamise tõttu 2000 eurot kahju. Rüüstamise ohvriks langes mitu madala keskosaga trammi. Vandaalid lõhkusid mitmed trammide aknad ja ka tuled, samuti määriti tramme graffitiga.

Suvel seisid rüüstamise ohvriks langenud trammid Pärnu maantee trammidepoo territooriumil. Kui depoo renoveerimisel jõudis tööjärg niikaugele, et trammid  jäid ette depoo territooriumil rööbastee rajamisele, tuli need välja ajada ning parkida Vana-Lõuna ringile ja Vineeri tänava trammiteeharule.

Ajutist piirdeaeda pargitud trammide ümber ei paigaldatud, sest TLT-l oli turvafirmaga USS sõlmitud leping, mille alusel pidi USS tagama korra ning rakendama vajalikke turvameetmeid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles