Pirita spordikeskus paneb kalameeste ohjeldamiseks teele tõkkepuu

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuna autojuhid keelumärki ei austa, siis suurendatakse märgi veenvust tõkkepuu abil.
Kuna autojuhid keelumärki ei austa, siis suurendatakse märgi veenvust tõkkepuu abil. Foto: Pirita linnaosavalitsus

Nii mõnigi Pirita jõe äärde kala püüdma minev õngeviskaja sõidab keelumärgi alt autoga läbi otse Pirita jõe äärde. Seetõttu pannakse teele tõkkepuu.

Pirita linnaosavanem Tõnis Mölder tõdes, et spordikeskuse teerada kasutatakse autodega jõe äärde sõitmiseks ja see on probleem, mille kohta on piritalased avaldanud tõsist muret. Seepärast kohtus linnaosavanem spordikeskuse direktori Aavo Aunroosiga, et leida olukorrale lahendus. «Kuigi teede otstes on sissesõidukeelu märgid, lisab Spordikeskus ka tõkkepuu, et jõe äärde sõitmine ja seal parkimine jääks ära,» kinnitas Mölder.

Linnaosavanem selgitas, et teed pole olnud võimalik täielikult kinni panna, sest spordikeskuse tervisespordihoone garaažidele ja jõe äärde pääseb vaid ühte teed pidi ja lisaks spordikeskuse töötajatele kasutab rada seal tegutsev aerutamisklubi. «Sissesõit spordikeskuse alale on vaid lubadega, kuid silt ju kedagi füüsiliselt ei takista,» rääkis Mölder, lisades, et tegemist on suhtumise küsimusega, mida paraku näha mujalgi.

Tema sõnul tasub kindlasti anda rikkujatest teada ka politseile, kel võimalus seadust rikkunud inimene korrale kutsuda ja teda vajadusel trahvida. «Kui üks kord saadakse silti tühjaks kohaks pidades trahvi, siis teine kord juba loodetavasti mõeldakse kaks korda, kas sõita sinna kuhu ei tohi või mitte,» ütles Mölder.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles