Tallinnas hukkus põlengus naisterahvas

Jonatan Karjus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põleng Sitsi tänava kortermajas. Foto illustratiivse tähendusega.
Põleng Sitsi tänava kortermajas. Foto illustratiivse tähendusega. Foto: Martin Ilustrumm / Reporter.ee

Põhja-Tallinnas Sitsi tänaval toimunud põlengus hukkus naisterahvas. Sündmuse asjaolud viitavad sellele, et põleng sai alguse hooletust suitsetamisest.

Täna kell 11.17 teatati Häirekeskusele, et Põhja-Tallinnas Sitsi tänaval tuleb kahekorruselise puumaja aknast suitsu. Päästjate jõudes puudusid välised põlemise tundemärgid, kuid teataja näitas, et ühest teise korruse korteri aknast tuleb suitsu.

Kuna korteril oli kinnine metalluks, siis päästjad otsustasid siseneda korterisse läbi akna. Korterisse sisenedes selgus, et toas on põlemine ning diivanilt leiti hukkunud naisterahvas. Päästjad kustutasid tulekahju kella 12-ks.

Valvemenetleja sõnul viitavad sündmuse asjaolud sellele, et tulekahju põhjustas hooletu suitsetamine. Korteris oli suitsuandur, kuid see asus laual ja oli ilma patareideta.

Päästeameti sõnul algab enamik inimeste hukkumisega lõppenud tulekahjudest hooletust suitsetamisest või suitsuga magama jäämisest.

Põlenud korter sai tule-, suitsu- ja veekahjustusi.

Sel aastal on tulekahjudes hukkunud 14 inimest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles