Video: linnamuuseumi töötajad mures töökeskkonna pärast, direktor tõrjub süüdistusi

Tallinncity.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalmar Ulm.
Kalmar Ulm. Foto: Heiko Kruusi/Linnaleht

Tallinna linnamuuseumi töötajad on mures psühholoogilise survestamise, ülekoormatuse ja valdkonna alarahastatuse pärast, linnamuuseumi juht Kalmar Ulm lükkab aga süüdistused tagasi.

Linnamuuseumi alla kuuluvad Vilde muuseum ja Tammsaare muuseum peavad läbi ajama ühe giidiga, mida on ilmselgelt vähe, samuti vajavad majad renoveerimist. Aasta algusest koondati Tammsaare muuseumist pool pedagoogi kohta ja nüüd peab Vilde muuseumi giid-pedagoog tegelema mõlema muuseumi gruppidega, vahendas «Aktuaalne kaamera. Nädal».

«Elu on näidanud, et kui hetkel on käimas Vilde juubeliaasta, on meie majja tulnud väga palju kooligruppe ja meie maja pedagoogil on väga palju tööd olnud ja ta tõepoolest on väga palju pidanud ära ütlema, et ta ei saa olla samal ajal Tammsaare muuseumis. Hetkel me ausalt öeldes ei tea, kuidas peaks edasi minema,» rääkis Eduard Vilde muuseumi juht Kairi Tilga.

Samuti ootab Vilde muuseum renoveerimist, millest on muuseumijuhi sõnul viimase kümne aasta jooksul vaid räägitud. Linnamuuseumi 2013. aastast juhtinud Kalmar Ulm väidab aga, et Vilde muuseumi renoveerimisega alustas linnavalitsus juba läinud aastal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles