Pärast valimisi pannakse Lasnamäe trammid seisma

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seisvad trammid.
Seisvad trammid. Foto: Martin Ilustrumm

Seoses trammiliini rekonstrueerimistöödega Lubja tänava tõusul ja Majaka tänaval suletakse alates 2. märtsist trammiliinid nr 2 ja 4.

Tööle rakendatakse asendusbussiliin nr 42 Vesse – A. Laikmaa. Trammiliinil nr 1 (Kopli –Kadriorg) tihendatakse  sõidugraafikut, teatas linnavalitsuse pressiteenistus.

Buss nr 42 sõidab marsruudil Vesse – A. Laikmaa. Liini nr 39 autobussid suunatakse alates 2. märtsist mõlemal suunal ümbersõidumarsruudile Tartu maantee, Lubja tänav, Lasnamäe tänav, Asunduse tänav ja Pallasti tänav. Ümbersõidumarsruudil tehakse linnast väljuval suunal peatus Keskturg  Lubja tänaval peale Tartu maantee ristmikku ja Majaka ajutised peatused tehakse mõlemal suunal Lasnamäe tänaval peale Majaka tänava ristmikku.

Seoses Majaka tänava sulgemisega ja liikluse suunamisega teistele tänavatele seatakse parkimispiirangud Kivimurru ja Tuulemaa tänavatele. Transpordiamet palub tähelepanelikult jälgida liikluskorraldusevahendite nõudeid.

3. ja 4. trammiliini infrastruktuuri rekonstrueerimise suurprojekt lõpeb plaanide kohaselt 2015. aasta sügisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles