Fotod: PPA kontrollis sadamas sõidukijuhte

Tallinncity.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile kontrollisid PPA Põhja prefektuuri töötajad koos koerte ja nende juhtidega ning Maksu- ja Tolliameti töötajatega Tallinna Vanasadamas sõidukijuhte.

«Reidil kasutasime ka uusimat masinat, mis võimaldab tuvastada narkojoovet ja narkootiliste ainete jälgi kohapeal. Kõik toimub väga kiiresti, sest masin annab vastuse paari minutiga. Narkokiirtesti tegime poolesajale inimesele. Neist kahel tuvastas masin ka joobe. Kolmest autokabiinist võetud proov näitas, et seal on veel üsna hiljuti olnud narkootilisi aineid,» seisab Põhja prefektuuri Facebooki-lehel.

Korrakaitsjad pidasid sadamas kinni veel kolm juhtimisõiguseta roolikeerajat ning ühe sõidukijuhi, kes oli tarvitanud alkoholi.

«Ühe päeva kohta palju murettekitavaid numbreid, mis tähendab, et kindlasti jätkame sõidukijuhtide kontrollimist selle seadmega ka edaspidi,» lubab politsei.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles