Kristiines jätkuvad populaarsed eakate tantsuõhtud

, Tallinncity.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edgar Savisaare raamatu «Tõde Eestist» esitlus Solarise Apollos. Kristiine linnaosa vanem Andrei Novikov ja Lasnamäe linnaosa vanem Olga Ivanova.
Edgar Savisaare raamatu «Tõde Eestist» esitlus Solarise Apollos. Kristiine linnaosa vanem Andrei Novikov ja Lasnamäe linnaosa vanem Olga Ivanova. Foto: Mihkel Maripuu

Kristiine linnaosal jäi selja taha edukas aasta: kõrgepingeliinide mastid hakkavad linnaosast kaduma ja kultuuriüritused on hea hoo sisse saanud.

«Suuremateks rõõmukohtadeks võib pidada möödunud aasta jooksul hoogsalt edenenud infrastruktuuri projekte. Valminud on suured objektid nagu Kotka tn, Marsi tn, samuti terve rida teid Mooni, Tedre, Kuldnoka sisekvartalites. Suur samm on astutud kõrgepingeliinide maa-alla viimisega ning 2015. aastal hakkavad linnaosa pildist järjest kaduma kõrgepingeliinide mastid,» rõõmustas linnaosavanem Andrei Novikov.

Linnaosa pildist on kadunud kõige probleemsemad asustamata hooned aadressidel Spordi 3a, Sinika 6, Hane 2, Seebi 4 jm. ning linnaosa on saanud endale ka esimese statsionaarse purskkaevu. 

«Sellest aastast jäävad meelde ka juba linnaosa visiitkaardiks muutunud suvekontsertide ja lastehommikud publikurekordid. Löwenruh' pargi suviste pargikontsertide külastajate arv on tänavu kahekordistunud, samuti on suurt tähelepanu pälvinud ka lastehommikute korraldamine. Kõik see andis julgust proovida ka talveürituste sarja korraldamist,» rääkis Novikov.

Mullu sügisel alustati suurt huvi ja osavõttu pälvinud tantsuõhtute korraldamist väärikas eas linnaosa elanikele. «Toimus kuus tantsuõhtut, kus osales igal korral ligi sada inimest. Tantsuõhtud on saanud väga populaarseks, jätkame nendega ka uuel aastal,» lubas linnaosavanem.

 Suuremad murekohad seostusid aga korrakaitseseadusega. «Suvest alates võis linnaosa pargialadel ja muudes avalikes kohtades näha segamatult «viinarallit» pidavaid inimesi,» oli linnaosavanem nördinud. Sotsiaalvaldkonnas tuleb ette üha enam osade pereliikmete välismaale lahkumisest tulenevaid probleeme, keerulisi lastekaitse ja perevägivalla juhtumeid, samuti on muutunud keerulisemaks üksikute väärikas eas inimeste toimetulek ja sekkumist nõuab ka omaste hooldajate olukord.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles